top of page
tech 1-2.png

TECHNOLÓGIA
A FENNTARTHATÓSÁG NEVÉBEN

Arra koncentrálunk, hogy a használt alkatrészek több mint 80%-a valóban megmenthető és újrahasználható legyen. Technológiánk alkalmas arra, hogy az újragyártott alkatrészek mind minőségükben, mind küllemükben felvegyék a versenyt az újakkal.  
 

TECHNOLÓGIA

  • Fejlett, abrazív és ultrahangos tisztítási technológiák

  • Világszínvonalú, fejlett ERP vezérelt gyártórendszer

  • 10 000 négyzetméteres, innovatív, környezettudatos elven megépülő gyártó-, és fejlesztőbázis    

tech 3-3.png

PORTFOLIÓNK

egyedülálló termékportfóliót kínálunk, melyet már az indulást követően is 10 különböző termék alkot. A klasszikusnak számító önindító, generátor és féknyereg mellett turbófeltöltő, EGR szelep, ablaktörlőmotor, kormánymű, kormányszervó motor, fékszervó motor és tengelykapcsoló szerepel újragyártott termékkínálatunkban.

FOLYAMATOS FEJLŐDÉS

Több évtizedes tapasztalattal rendelkező szakembereink folyamatosan vizsgálják, hogy mely eljárások és termékek vonhatók be az újragyártás folyamatába a folyamatos fejlődés érdekében.

A BERUHÁZÁS

Az AG-Tech új, a legmodernebb technológiákkal felszerelt, mintegy 10.000m2-en épülő fejlesztési és gyártókomplexumának célja, hogy új fejezetet nyisson az újragyártásban, ezzel támogatva a fenntartható jövőt.

tech 2-6.png

​ÜGYFÉLKÖZPONTÚ SZEMLÉLET

A progresszív és partnerközpontú megközelítésnek köszönhetően egy egészen új irányt kívánunk mutatni a járműipar területén.

ELŐTÉRBEN A KÖRNYEZET

Miért ne választaná a környezetkímélő megoldásokat? Velünk megóvhatja a jövőt gyermeke számára! Válasszon minket, és támogassa a fenntartható jövőt!

new 5-2.png
bottom of page